Lieshouts Bridgtoernooi 2018

Het Lieshouts Bridgetoernooi

Lieshout.                                                                                                                                                                       

Ter ere van het 60-jarig bestaan van de Seniorenvereniging KBO Lieshout werd twee jaar gelden een succesvol bridgetoernooi gehouden in het Dorpshuis in Lieshout. Er is toen afgesproken dat er vaker zo’n toernooi georganiseerd zou worden.

Op 12 mei  was nu de eerste editie van wat hopelijk een nieuwe traditie in Laarbeek gaat worden: een bridgewedstrijd georganiseerd door de bridgegroep van KBO-Lieshout samen met de Lieshoutse bridgevereniging “De Poort van Binderen”, voor bridgers uit heel Laarbeek.

De organisatie was in handen van Jan van Asseldonk en Jan van Zuijlen. Er werd gespeeld in het Dorpshuis van Lieshout. Om 13:30 u. opende wedstrijdleider Jan van Zuijlen dit evenement met een aantal praktische mededelingen voor de 18 paren die gingen strijden om de “Wisselbeker” en mooie prijzen voor de paren die eindigen op de eerste, tweede, derde, vijfde, tiende en vijftiende plaats. Op negen tafels met elk drie spellen gingen de deelnemers aan de slag, met zeven minuten per spel.

Na de vijfde ronde een korte pauze waarna om 17:00 uur de uitslag bekend was. De eerste prijs en dus ook de wisselbeker werd door Jan van Asseldonk uitgereikt aan Fons en Francien van der Linden die een score behaalden van maar liefst 67,82%. Tweede prijs was voor Helma Goijen en Mia Smits (62,73%) en de derde prijs voor Hans van Velthoven en Cellie Vereiken (58,10%).

Alle deelnemers waren zeer tevreden over de organisatie van dit toernooi. In 2019 nieuwe kansen voor nieuwe prijzen!